Parmaco / Referenssit / HUS, Meilahti

HUS, Meilahti

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri eli HUS tarvitsi korvaavia työtiloja historiansa suurimman rakennushankkeen ajaksi, kun Meilahden sairaalan laboratoriosiipi oli purettava uuden Siltasairaalan tieltä. Parmacon toimittamiin tiloihin sijoitettiin sairaalahenkilökunnan työhuoneita sekä neuvottelu- ja taukotiloja.

Rakennukselle varattu paikka sijaitsee haastavalla rinnetontilla. Tilat toteutettiin siten, että työtiloissa yksi kokonainen kerros on samassa tasossa, mutta toisessa päässä rakennusta tilat jatkuvat yhden kerroksen alaspäin ja toisessa päässä yhden kerroksen ylöspäin. Myös aikataulu oli tiukka, sillä kilpailutusvaiheesta aikaa tilojen vastaanottoon oli noin puoli vuotta. HUS-Kiinteistöt Oy:n rakennuttamisjohtaja Carl Sirén kertoo pelänneensä, että kokonaisuus on liian haastava.

– Parmacolta kuitenkin tuli kommentti, että ei aikataulumme ole erityisen kireä. Se oli mukava kuulla.

HUS-Kiinteistöjen edustajat kiittelevät sitä, että lainatilat ovat viihtyisät, modernit ja laadukkaat. Työpisteiden sijoittelu oli helppoa ja muunneltavuutta on riittävästi.

”Rakennushankkeet eivät yleensä toteudu täysin häiriöttä, joten edellytämme toimijoilta tarkkuutta, ja siihen Parmaco pystyi. Mitään hankaluuksia ei ole ollut, vaan hankkeessa on toimittu suunnitelmallisesti koko ajan. Viestinvaihto on sujunut ja yhteyshenkilömme ovat pysyneet samoina. Se on aina hyvä asia.”

Tomas Fagerström, projekti-insinööri, HUS-Kiinteistöt

Paciuksenkatu 1, 00290 Helsinki
Valmistumisvuosi 2017
1231 m²

Katso kohde kartalla › Haluaisin kuulla lisää tästä kohteesta ›

 
© PARMACO

PL 50 (Haarlankatu 4 F) 33231 Tampere puh. 020 734 0011
Pyydä tarjous ›