Parmaco / Referenssit / Ritaharjun monitoimitalo

Ritaharjun monitoimitalo

Kaikkia tarvitsemiaan tiloja ei kannata omistaa. Lainauskonseptimme ratkaisee tilatarpeita riskittömällä ja ennakoivalla tavalla. Opetus-, työskentely-, päiväkoti- ja hoivatilamme turvaavat ihmisten viihtymisen muuttuvissa olosuhteissa.

Tilaratkaisujemme suunnittelu lähtee aina asiakkaamme tarpeista. Näin varmistamme, että lopputulos on toimiva sekä lainaajan että tilojen loppukäyttäjän kannalta. Toteutamme rakennuskohteet erikseen sovittavassa laajuudessa, tyypillisesti avaimet käteen -periaatteella, jolloin rakennus piha-alueineen toimitetaan täysin valmiina. Tilaratkaisumme täyttävät vaadittavat viranomaismääräykset. Asiantuntijamme auttavat myös rakennusluvan hakemisessa tai hoitavat hakuprosessin asiakkaamme puolesta.

Energiataloudelliset rakennuksemme takaavat, että joka neliö on tehokkaasti käytössä, jolloin asiakas ei maksa turhasta. Tilatarpeen lisääntyessä tai vähentyessä tilojen määrää voidaan joustavasti muuttaa. Tilakokonaisuutemme voidaan liittää jo olemassa oleviin rakennuksiin ja siirtää tarpeen mukaan myöhemmin kokonaan uuteen paikkaan.

Ritakierros 2, Oulu
Valmistusvuosi 2013
1 243 m2

Katso kohde kartalla › Haluaisin kuulla lisää tästä kohteesta ›

 
© PARMACO

PL 50 (Haarlankatu 4 F) 33231 Tampere puh. 020 734 0011
Pyydä tarjous ›