Valikko
referenssit
Kaikki | Päiväkodit | Koulut | Terveys- ja hoivatilat | Toimistot
Päiväkodeissamme on mukava leikkiä, levätä, ruokailla ja oleskella. Suunnittelemme ja varustelemme tilat lasten ja henkilökunnan hyvinvointia ajatellen. Päiväkotimme muuntuu lapsiryhmän koon, tilatarpeen ja tilanteen mukaan. Ryhmätilojen väliseinät voivat olla siirrettäviä, jolloin huoneet ovat aina oikean kokoisia. Tilojen suunnittelutyön teemme yhdessä asiakkaan kanssa.
Koulumme on suunniteltu lasten ja henkilökunnan hyvinvointia ajatellen. Avarat, viihtyisät ja turvalliset tilat tarjoavat opiskelulle nykypäivän vaatimuksia vastaavan toimintaympäristön. Erilaiset pohjaratkaisut antavat lähes vapaat kädet suunnittelulle, joka toteutetaan yhdessä asiakkaamme kanssa. Luokkatilojen väliseinät voivat olla siirrettäviä, jolloin tilat ovat aina optimaalisen kokoisia. Tilakokonaisuus voidaan liittää jo olemassa oleviin rakennuksiin tai sijoittaa niiden läheisyyteen. Tarpeen mukaan tilat voidaan myöhemmin siirtää kokonaan uuteen paikkaan.

Hoivatilojen suunnittelussa huomioimme käyttäjien erityistarpeet myös tehostetun palveluasumisen osalta. Liikkumisen esteettömyys, suihku- ja saniteettitilojen toimivuus ja asumisen turvallisuus ovat tilaratkaisuissamme tärkeitä tekijöitä, kodikkuudesta tinkimättä. Tarvittaessa tilamme voidaan varustaa sosiaaliteknisillä- ja turvallisuusjärjestelmillä.

Monille toimialoille on tyypillistä, että toimistotilojen tarve vaihtelee nopeasti esimerkiksi suhdanteiden vaihdellessa, erilaisten projektien edetessä tai jostakin ennakoimattomasta syystä. Monikäyttöiset toimistotilamme ovat joustava ja nopea ratkaisu muuttuviin tai pysyviin tilatarpeisiin. Toimistoissamme on työ-, neuvottelu- ja ryhmätiloja sekä sosiaali-, tauko- ja keittiötilat asiakkaamme toiveiden mukaisesti.

 
© PARMACO

PL 50 (Haarlankatu 4 F) 33231 Tampere puh. 020 734 0011
Pyydä tarjous ›