Parmaco on lainattavien rakennusten asiantuntija ja edelläkävijä. Lainaamme asiakkaiden, pääasiassa kuntien, tarpeisiin suunniteltuja oikeita siirtokelpoisia rakennuksia; päiväkoteja, kouluja, hoivakoteja ja toimistotiloja. Tilat ovat lainassa asiakkaan tarvitseman ajan ja rakennukset elävät myös muutostarpeiden mukana. Laadukas työn jälki ja asiakastyytyväisyys ovat meille ykkösasioita.

Tavoitteenamme on olla asiakkaan ensisijainen kumppani rakennusten lainaamisessa ja alan markkinajohtaja Suomessa. Olemme arvostettu, haluttu ja luotettava kumppani, jonka asiantuntemuksesta asiakkaat hyötyvät myös taloudellisesti.

Parmacolla pääset osaksi kasvavaa ja ketterää liiketoimintaamme, jossa sinulla on mahdollisuus edetä urallasi. Tarjoamme lisäksi houkuttelevat työsuhde-edut. Ympärilläsi toimii avoin, mutkaton ja motivoitunut työyhteisö, eli meillä on yhdessä kivaa!

 

Haemme nyt tehtaallemme Leppävirralle tai Pyhäjoelle tai vaihtoehtoisesti Limingan toimipisteeseen

TUOTESUUNNITTELIJAA

vastaamaan tilaelementtien elementtisuunnittelusta. Käytät työssäsi elementtien suunnitteluun Vertex BD-ohjelmaa, johon saat koulutuksen. Osallistut aktiivisesti tuotteidemme kehittämiseen muun suunnitteluryhmän kanssa. Osallistut osaamisesi karttuessa myös puurakenteiden rakennesuunnitteluun.  

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa insinöörin tai teknikon koulutusta sekä työkokemusta rakennusalalta tai puutekniikasta. Tuntemus Vertex BD-ohjelmistosta on sinulle eduksi tehtävän hoitamisessa. Olet toiminnassasi yhteistyökykyinen ja kykenet kestämään työssä aikapainetta.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia markkinajohtajayrityksessä mielenkiintoisella toimialalla. Sinulla on mahdollisuus työuralla kehittymiseen kykyjesi karttumisen myötä.

Saat lisätietoja tehtävästä suunnittelupäällikkö Antti Soiniselta p. 050 3001218. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelo ja palkkatoivomuksesi 29.11. mennessä osoitteeseen rekry@parmaco.fi.     

 

Parmaco työnantajana

Parmacolla työskentelee noin 200 henkilöä erilaisissa tehtävissä esimerkiksi tuotannossa, suunnittelussa, myynnissä ja hallinnossa. Arvostamme reipasta asennetta ja rehtiä tekemisen meininkiä. Esimerkiksi tehtaillamme rakennusalan koulutus ja työkokemus ovat valttia, mutta meillä on auki myös sellaisia työtehtäviä, joissa oppimishalulla, asenteella ja kokemuksella teollisuuslaitoksessa työskentelystä päästään jo hyvään alkuun.

Tarjoamme

  • Mielenkiintoisia työtehtäviä vauhdilla kasvava alalla
  • Asianmukaiset ja turvalliset työskentelyolosuhteet
  • Mukavat työkaverit ja rennon ilmapiirin
  • Mahdollisuudet kehittymiseen