Parmaco on lainattavien rakennusten asiantuntija ja edelläkävijä. Lainaamme asiakkaiden, pääasiassa kuntien, tarpeisiin suunniteltuja oikeita siirtokelpoisia rakennuksia; päiväkoteja, kouluja, hoivakoteja ja toimistotiloja. Tilat ovat lainassa asiakkaan tarvitseman ajan ja rakennukset elävät myös muutostarpeiden mukana. Laadukas työn jälki ja asiakastyytyväisyys ovat meille ykkösasioita.

Tavoitteenamme on olla asiakkaan ensisijainen kumppani rakennusten lainaamisessa ja alan markkinajohtaja Suomessa. Olemme arvostettu, haluttu ja luotettava kumppani, jonka asiantuntemuksesta asiakkaat hyötyvät myös taloudellisesti.

Parmacolla pääset osaksi kasvavaa ja ketterää liiketoimintaamme, jossa sinulla on mahdollisuus edetä urallasi. Tarjoamme lisäksi houkuttelevat työsuhde-edut. Ympärilläsi toimii avoin, mutkaton ja motivoitunut työyhteisö, eli meillä on yhdessä kivaa!

 

HAEMME NYT KAHTA ASENNUSTYÖNJOHTAJAA

vastaamaan työmaiden työnjohtajana tilojen asennustoiminnan hoitamisesta ja johtamisesta. Asemapaikkoina Tampere ja pääkaupunkiseutu. 

Tehtävässäsi huolehdit työ- ja ympäristöturvallisuudesta sekä toimit yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa (viranomaiset, omat aliurakoitsijat ja suunnittelijat). Hoidat katselmukset, tehtäväsuunnittelun ja aikataulutukset sekä valvot työmailla työn toteutusta. Lisäksi vastaat työmaiden hankinnoista.

Odotamme sinulta rakennusinsinöörin tai -mestarin koulutusta sekä työkokemusta rakentamisen parista. Sinulla on kokemusta projektityöskentelystä ja hallitset tietotekniikan perusteet. Olet työskentelyssäsi itseohjautuva, avoin, vuorovaikutteinen ja rohkea. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta, sillä vietät suurimman osan työajasta työmailla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia vastuullisessa tehtäväroolissa kasvavassa yrityksessä mielenkiintoisella toimialalla. Tarjoamme kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden joustoon työajoissa. Toimintamme painottuu Etelä-Suomeen. Pääset kehittämään aitiopaikalta työmaiden toimintaa!

Lisätiedot: Jussi Lavikainen, 040 145 5221 ma–to klo 8–16.

Lähetä hakemus, CV ja palkkatoivomuksesi 30.9. mennessä: rekry@parmaco.fi.

 

Parmaco työnantajana

Parmacolla työskentelee noin 200 henkilöä erilaisissa tehtävissä esimerkiksi tuotannossa, suunnittelussa, myynnissä ja hallinnossa. Arvostamme reipasta asennetta ja rehtiä tekemisen meininkiä. Esimerkiksi tehtaillamme rakennusalan koulutus ja työkokemus ovat valttia, mutta meillä on auki myös sellaisia työtehtäviä, joissa oppimishalulla, asenteella ja kokemuksella teollisuuslaitoksessa työskentelystä päästään jo hyvään alkuun.

Tarjoamme

  • Mielenkiintoisia työtehtäviä vauhdilla kasvava alalla
  • Asianmukaiset ja turvalliset työskentelyolosuhteet
  • Mukavat työkaverit ja rennon ilmapiirin
  • Mahdollisuudet kehittymiseen