Lue uusi Tilat-lehti: Kohti fiksumpaa oppimista

Tiedote

Runsaassa kesänumerossa mm. kohde-esittely Tehtaankadun koulusta upealla sijainnilla Eiranrannassa, Keimolanmäen koulu ja päiväkoti, juttu Joensuun kaupungin tilahallinnasta lainattavien ratkaisujen avulla sekä pohdintaa koronaepidemian vaikutuksista opetustoiminnan tulevaisuuteen ja asiakasta kunnioittavasta suunnittelusta.

”Kuten alkuvuodesta kerroimme, olemme ottaneet uuden strategiamme myötä kunnianhimoisen tavoitteen. Tähtäämme oppimisen edelläkävijäksi. Missionamme on, ei enempää eikä vähempää, kuin tarjota maailman lapsille fiksummat tilat oppimiseen.

Parmaco on mielletty rakennusyritykseksi, mutta tarjoamamme palvelukokonaisuus sisältää paljon muutakin. Se on oppilaiden ja henkilökunnan hyvinvointia, kuntataloutta ja ekologisuutta. Oppimisen ympärillä on käyty runsaasti keskustelua muunneltavien ja entistä avoimempien oppimisympäristöjen myötä. Myös koronavirusaika vie oppimista uusille urille ja on jo edistänyt erilaisten vaihtoehtojen rohkeaa käyttämistä.

Meillä on vuosikymmenten kokemuksen myötä paljon tietotaitoa, mutta emme väitä olevamme täydellisiä asiantuntijoita. Etenkään yksin. Itsemme ylittämisen ja oppimisen halumme on kuitenkin kova,” pohtii Parmacon toimitusjohtaja Ossi Alastalo uuden Tilat-lehden pääkirjoituksessa.

Lue runsas Tilat-lehti tästä! »