Tilaa hyvinvoinnille Valmistuu 100 päivässä, kestää 100 vuotta.

Valmistuu 100 päivässä, kestää 100 vuotta.

Dynaamisen sote-keskuksen rakentaminen teräskennosta kestää 100 päivää, ja rakennus kestää 100 vuotta.

Dynaamisia rakennuksia, täsmätarpeisiin.

Toteutamme dynaamisia rakennuksia, jotka sopivat tismalleen asiakkaidemme tarpeisiin, jolloin ylimääräisistä neliöistä ei tarvitse huolehtia.

Keskity osaamiseen, älä omistamiseen.

Hyvinvointialueen rahat kannattaa käyttää hoivan tuottamiseen, ei rakennusten omistamiseen tai kunnostamiseen.

Tehdään tilaa hyvinvoinnille!

Me Parmaco Healthillä suunnittelemme ja toteutamme dynaamisia sote-rakennuksia, jotka sopivat tismalleen asiakkaan tarpeisiin. Rakennuksia voidaan muokata vielä vuosienkin kuluttua juuri tarpeiden mukaan.

Dynaamisia rakennuksia voidaan muokata vielä vuosienkin kuluttua juuri tarpeiden mukaan. Pystymme nopeallakin aikataululla pienentämään, laajentamaan tai siirtämään rakennuksemme jonnekin toisaalle.

Lue lisää

Toimivuutta ja turvallisuutta täsmätarpeisiin!

Olemme kolmannen sukupolven modulaarinen rakentaja. Muunneltavat ja tarvittaessa siirrettävät rakennuksemme ovat sekä tyyliltään, toimivuudeltaan että turvallisuudeltaan vähintään yhtä hyviä kuin perinteiset rakennuksetkin.

Rakennamme dynaamisia, laadukkaita ja energiatehokkaita rakennuksia FIXCEL®-teräskennosta, jotka on tehty kestämään vähintään 100 vuotta. FIXCEL-teknologialla pystytään rakentamaan jopa 8 kerrosta.

Tutustu kohteisiimme

Rakennetaan hyvinvointia yhdessä.

Kannamme rakennusten riskit puolestasi, yllätyskuluja ei tule. Avullamme vältät tilojen tyhjäkäynnin ja rakennuksiin liittyvät riskit.

Voit vuokrata esimerkiksi terveyskeskuksen viideksi vuodeksi ja maksat vain siitä tilasta, joka on käytössä, joten voit keskittyä olennaisimpaan – hyvinvoinnin tuottamiseen.

Kysy meiltä lisää