Parmaco laajensi toimintaansa Ruotsiin

Tiedote

Parmacon suunnitelmat laajentaa liiketoimintaansa Ruotsiin ovat toteutuneet. Parmaco on avannut toimipaikan Tukholmassa.

”Ruotsin kasvukeskusten ongelmat ovat pitkälti samat kuin Suomessa. Väki muuttaa sinne, missä on työtä ja toimeentuloa, jolloin sekä pysyvien että tilapäisten tilojen tarve kasvaa. Laadukkaita ja nopeasti käyttöön otettavia rakennuksia tarvitaan ratkaisemaan erityisesti päiväkotien ja koulujen tilaongelmia. Ruotsissa vuokraamisella on pitemmät perinteet ja vahvempi asema kuin Suomessa. Vuokrarakennuksemme tarjoavat erittäin hyvän vaihtoehdon sikäläisille kunnille”, sanoo Parmacon Ruotsin maajohtaja Thomas Jansson

Ruotsin markkinoille Parmaco tähyää paitsi laadukkailla, käyttötarkoitukseensa suunnitelluilla ja arkkitehtuuriltaan nykypäivän vaatimuksia vastaavilla vuokrarakennuksillaan myös hyvällä palvelullaan ja luotettavuudellaan. ”Ruotsissa arvostetaan sitä, että se pidetään, mikä luvataan ja asiat viedään loppuun asti. Meillä on hyvä maine kaikin puolin luotettavana yhteistyökumppanina”, Jansson toteaa.

Lisätietoja:

Parmaco AB, maajohtaja Thomas Jansson, puh. +46 725 605 455.

 

Parmaco AB

Månskärsvägen 10B, 5tr
14175 Kungens Kurva
Sverige
puh. +46 725 605 455