Parmaco laajentaa Pyhäjoella

Tiedote

Lainattavien rakennusten käyttö kasvaa nopealla tahdilla. Parmaco ja Pyhäjoen kunta ovat sopineet tonttikaupasta, joka mahdollistaa tuotannon kasvattamisen ja kehittämisen Pyhäjoella. Ensimmäisessä vaiheessa varastotiloja kasvatetaan. Tehdasalue suunnitellaan niin, että myös tuotantotilaa on tarvittaessa mahdollista laajentaa.

– Työllistämme nelisenkymmentä henkilöä ja lisäksi sähkö- ja LVI-puolen alihankkijoita. Parmaco on investoinut aiemmin muun muassa varastohalliin ja uuteen toimistorakennukseen. Uudet sosiaalitilat rakentuvat 2017-2018, kertoo Parmacon Pyhäjoen tehtaan tuotantopäällikkö Juha Hourula.

– Tonttikauppa on selkeä jatke tuotannon kehittämisessä Pyhäjoella. Olemme tyytyväisiä, että Pyhäjoen kunnan kanssa tehty hyvä yhteistyö jatkuu ja mahdollistaa tuotannon jatkuvan kehittämisen. Teemme talviaikaan rakennuksia varastoon, joten uusi varastoalue on meille tärkeä. Se mahdollistaa tasaisemman tuotannon ympäri vuoden ja on tärkeä myös siksi, että lainakohteiden koot ovat kasvaneet. Valmiit rakennuselementit vaativat paljon tilaa, kertoo Parmacon toimitusjohtaja Ossi Alastalo.

– Iloitsemme Parmacon liiketoiminnan menestymisestä. On hyvä, että voimme edesauttaa yrityksen laajenemista tällä tonttikaupalla, toteaa puolestaan Pyhäjoen kunnanjohtaja Matti Soronen.

Parmacolla on parhaillaan tekeillä isot kouluhankkeet mm. Lahden Mukkulaan (6000 m2) ja Ruotsissa Halmstadiin (13 000 m2).