Parmaco pyrkii turvaamaan projektien jatkumisen koronaepidemiatilanteessa

Tiedote

Koronavirusepidemia aiheuttaa laajoja vaikutuksia yhteiskunnan eri sektoreilla, koulumaailma yhtenä isona kokonaisuutena. Me Parmacolla noudatamme tarkasti viranomaisten määräyksiä ja suosituksia kantaaksemme oman vastuumme epidemian vaikutusten minimoimiseksi.

Pidämme asiakkaidemme kanssa aktiivisesti yhteyttä ja noudatamme myös heidän asettamiaan muita rajoituksia. Vältämme fyysistä osallistumista palavereihin ja kokouksiin. Kehotus työskennellä mahdollisuuksien mukaan etänä koskee koko henkilöstöämme ja kaikkia alihankkijoitamme. Kaikki kohde-esittelyt ja muut tapahtumat on luonnollisesti toistaiseksi peruttu.

Leppävirran ja Pyhäjoen tuotantolaitokset toimivat toistaiseksi normaalisti. Tällä hetkellä myös projektitoimitukset ja työmaat toimivat suunnitelmien mukaisesti. Henkilöstön terveystilanteen muuttuessa on kuitenkin mahdollista, että joudumme viivästyttämään tai suunnittelemaan uudelleen jo käynnissä olevia hankkeita. Tällaisissa tilanteissa informoimme asiakkaitamme välittömästi.

Haasteista huolimatta teemme kaikkemme, jotta voimme turvata kykymme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Toivomme ymmärrystä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Uskomme kuitenkin, että löydämme hyvällä yhteistyöllä ratkaisut, niin kuin aina tähänkin saakka, ja pääsemme yhdessä näiden vaikeiden aikojen yli.

Lisätietoja saat toimitusjohtaja Ossi Alastalolta, [email]ossi.alastalo@parmaco.fi[/email] tai 0400 634 732.