Parmaco-yhtiöt

Asiantunteva kumppani

Parmacolla työskentelee noin 250 henkilöä erilaisissa tehtävissä esimerkiksi tuotannossa, suunnittelussa, myynnissä ja hallinnossa. Tavoitteenamme on olla kuntien ensisijainen kumppani rakennusten lainaamisessa ja alan markkinajohtaja Suomessa. Olemme arvostettu, haluttu ja luotettava kumppani, jonka asiantuntemuksesta asiakkaat hyötyvät myös taloudellisesti.

Meille töihin?

Tutustu Parmacoon työnantajana >

Toimintatapamme

Fiksujen oppimistilojen suunnittelu lähtee aina käyttäjien ja asiakkaan tarpeista. Näin varmistamme, että lopputulos on sekä lainaajan että tilojen loppukäyttäjän kannalta toimiva.

Toteutamme rakennuskohteet erikseen sovittavassa laajuudessa, tyypillisesti avaimet käteen -periaatteella, jolloin rakennus piha-alueineen toimitetaan täysin valmiina.

Rakennuksemme täyttävät vaadittavat viranomaismääräykset. Asiantuntijamme auttavat myös rakennusluvan hakemisessa tai hoitavat hakuprosessin asiakkaamme puolesta. Energiataloudelliset rakennuksemme takaavat, että jokainen neliö on tehokkaasti käytössä, jolloin asiakkaamme ei maksa turhasta. Tilatarpeen lisääntyessä tai vähentyessä tilojen määrää voidaan joustavasti muuttaa.

Tilakokonaisuutemme voidaan liittää jo olemassa oleviin rakennuksiin ja siirtää tarpeen mukaan myöhemmin kokonaan uuteen paikkaan. Toimintamme laatua kuvaa muun muassa se, että aikataulut pitävät ja jokaiselle projektille on nimetty vastuuhenkilö. Toimimme kaikissa teoissamme vastuullisesti sekä hyvän liiketavan periaatteiden mukaisesti.

Arvomme

Neljä arvoamme ovat toimintamme sydän.
Ne inspiroivat meitä tekemään parhaamme joka päivä.

Lasten hyvinvointi

Fiksumman oppimisen edelläkävijöinä kannamme kortemme kekoon lasten hyvinvoinnin ja paremman tulevaisuuden puolesta.

Ennakoiva ongelmaratkaisu

Ennaltaehkäisemme ongelmien syntyä panostamalla jatkuvaan oppimiseen, kehittymiseen ja toimintamme parantamiseen.

Korkea laatu

Olemme ylpeitä tuotteidemme ja palveluidemme korkeasta laadusta. Vastaamme aina asiakkaiden tarpeisiinja oppimistavoitteisiin.

Kestävät kumppanuudet

Rakennamme vahvoja ja pitkäjänteisiä asiakassuhteita ylittämällä asiakkaiden odotukset ja auttamalla heitä parantamaan oppimistuloksia.