Partners Group on nimittänyt Heini Pirttijärven ja Ari Lehtorannan Parmaco Oy:n hallitukseen

Tiedote

Johtava kansainvälinen pääomasijoitusyhtiö Partners Group on nimittänyt Heini Pirttijärven ja Ari Lehtorannan Parmaco Oy:n hallitukseen.

Heini Pirttijärvellä (KTM) on laaja johtamiskokemus sosiaali- ja terveydenhuollon, terapiapalveluiden ja vähittäiskaupan aloilta eri yrityksissä, kuten Evidensia Eläinlääkäripalvelut, Esperi Care ja Stockmann. Hän on tällä hetkellä Heltin ja Kaisankodin hallitusten jäsen.

– Parmacon arvoihin on helppo yhtyä, sillä ne ovat lähellä sydäntäni. Ihmisten hyvinvointi on aina ollut minulle tärkeää. Odotan innolla, että pääsen auttamaan Parmacoa kasvamaan ja kehittymään, Pirttijärvi sanoo.

Ari Lehtorannalla (DI) on laaja tausta johtotehtävissä suomalaisissa monikansallisissa yrityksissä, kuten Nokia, Kone, Nokian Renkaat ja Caverion.

– Parmacolla on merkittävä rooli paremman yhteiskunnan rakentamisessa, mikä on itselleni tärkeää. Parmacon markkinoilla on suuri potentiaali ja olen varma, että kansainvälisestä taustastani on hyötyä uusien kasvumahdollisuuksien löytämisessä, Lehtoranta näkee.

– Olen hyvin tyytyväinen Pirttijärven ja Lehtorannan nimityksiin. Heillä on vakuuttava tausta liike-elämän ja teollisuuden aloilta, ja olen varma, että heidän panoksensa on merkittävä Parmacon tulevaisuuden kehityksessä, sanoo Parmacon hallituksen puheenjohtaja Leif Gustafsson.

Nimitykset astuivat voimaan 1.9.2021

Lisätietoja

Leif Gustafsson, hallituksen puheenjohtaja, Parmaco Group
+46 706 772 777

Lasse Huuhka, markkinointipäällikkö, Parmaco Group
[email]lasse.huuhka@parmaco.fi[/email], +358 40 744 2022