Dynaamisia rakennuksia muuttuviin ja pysyviin tarpeisiin

Tarpeisiinne räätälöityjä

Oikeankokoiset, laadukkaat ja viihtyisät tilat, jotka ovat muunneltavissa tarpeenne mukaan.

Taloudellinen vaihtoehto

Rakennustemme lainaaminen ei vaadi suuria investointeja, asennuskuluja tai ylläpitokuluja.

Joustava ja nopea

Vahvuuksiamme ovat tilojen lyhyt suunnittelu- ja rakennusaika sekä nopea asennus, laadusta tinkimättä.

Taloudellinen

Vuokraamalla dynaamisen rakennuksemme varmistatte, että teillä on aina oikea määrä neliöitä käytössänne ettekä maksa turhaan tyhjillään olevista tiloista. Rakennustemme vuokraaminen ei vaadi suuria investointeja, asennuskuluja tai ylläpitokuluja. Asiakkaanamme tiedätte kaikki tiloistamme koituvat kulut koko vuokrakaudelle.

Miksi vuokramalli?

Dynaamisia rakennuksia

Suunnittelemme ja valmistamme päiväkoteja, kouluja, palveluasuntoja sekä terveyskeskuksia. Rakennuksemme suunnitellaan aina yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Näin varmistetaan, että materiaalivalinnat, turvallisuus ja toiminnallisuus toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Dynaamiset rakennukset pystytään rakentamaan kustannustehokkaasti – tiloista tulee tarpeeseen oikean kokoiset, eikä hukkaneliöistä tarvitse huolehtia.

Valoisissa ja hyvin äänieristetyissä tiloissamme on viihtyisät ja turvalliset oppimis- ja työskentelyolosuhteet. 

Tutustu kohteisiimme

Joustava ja nopea

Vahvuuksiamme ovat tilojen lyhyt suunnittelu- ja rakennusaika sekä nopea asennus. Tästä yhtenä esimerkkinä on Joensuun kaupungin tilaamat neljä päiväkotia: kirjoitimme rakennuksista sopimuksen heinäkuussa ja luovutimme ne käyttövalmiina jo lokakuussa.

Rakennuksemme vuokraaminen on usein myös nopeampi prosessi kuin miljoonien rakennus- tai remontti-investoinnin saaminen kunnan budjettiin.

Turvallinen

Valmistamme rakennuksemme kaikkien rakennusmääräysten ja standardien mukaan valvotuissa olosuhteissa ja säältä suojassa sisätiloissa. Rakennuksemme ovat testattuja, ja niiden kaikki pintamateriaalit täyttävät rakennusmateriaalien päästöluokan M1-vaatimukset. Parhaaseen M1-luokkaan kuuluvat materiaalit, joista haihtuu erittäin vähän tai ei mitään yhdisteitä huonetilaan.

Ekologinen vaihtoehto

Rakennustemme elinkaari on pitkä ja ekologinen. Rakennuksemme pystytään nopeallakin aikataululla pienentämään tai suurentamaan ja myös uudelleen hyödyntämään jossakin toisaalla.

Rakennuksissamme hyödynnetään nykyaikaisia ja energiaa säästäviä ratkaisuja. Rungot ja julkisivut tehdään puusta. Tilat valmistetaan sisätiloissa kuivissa olosuhteissa, joten rakenteisiin ei pääse kosteutta.

Vastuullisuus