FIXCEL®️-teräskenno, suomalainen innovaatio

Kaikki teräsrunkoiset rakennuksemme ​perustuvat FIXCEL®️​-teräskennorakenteeseen, joka on ​erityisesti teolliseen rakennustapaan kehitetty suomalainen innovaatio. Tämä patentoitu innovaatio mahdollistaa hyvin energiatehokkaan rakentamisen, sillä tiiviin teräskennorakenteen ansiosta rakennuksen lämmittämiseen kuluu energiaa normaalia vähemmän.

Turvallinen ja pitkäikäinen

Teräskennorunkoiset ​moduulit ovat aina siirrettäviä ​ja kierrätettäviä ja niiden ​käyttöikä on vähintään 100 vuotta. ​Moduulit ovat home- ja kemikaalivapaita ja ne tarjoavat optimaalisen ympäristön mm. raikkaalle ja puhtaalle sisäilmalle. FIXCEL®️-kenno ei sisällä orgaanisia ainesosia, kemikaaleja tai palonestoaineita.

Moduulin kantavien rakenteiden palonkesto-​ominaisuudet on testattu ​EN-standardien mukaan. ​Runkorakenteen paloluokka ​P1 ja jopa EI120-ratkaisut. Teräskenno onkin todella paloturvallinen.

Teräskennon jäykkä rakenne

Kennon jäykkä rakenne mahdollistaa suurien tilaelementtien valmistamisen tehdasolosuhteissa ja moduulien siirtämisen rakennuspaikalle ilman rakenteellisen elämisen riskiä. FIXCEL-runkorakenteen ainutlaatuinen kuormankantokyky mahdollistaa jopa 8 kerrokseen rakentamisen ilman erillisiä pilari- tai palkkirakenteita.