Keskipäiväkoti

Keskipäiväkoti mahdollistaa joustavat ratkaisut käyttäjätarpeiden mukaan

Päiväkotirakennuksemme tarjoavat lapsille ja henkilökunnalle viihtyisät ja turvalliset tilat, jotka vastaavat kaikkia päiväkotiympäristölle asetettuja vaatimuksia. Keskipäiväkoti-malli on joustavuutta tarjoava ratkaisu, joka yhdistää vaivattomasti erilaisia tehokkuuden ja käyttömukavuuden tarpeita.

Keskipäiväkoti-mallissa on kiinnitetty erityistä huomiota neliöiden tehokkaaseen käyttöön ja tilojen muuntojoustavuuteen, sekä huomioitu samalla myös hyvä käyttäjäkokemus. Tiloista on suunniteltu avarat ja valoisat, ja lisäksi käyttömukavuutta tuo vesikiertoinen lattialämmitys, joka mahdollistaa erilaisten lämmitysmuotojen kuten kauko- ja maalämmön käytön rakennuksessa. 

Keskipäiväkoti-malli on erittäin muuntojoustava, mikä mahdollistaa tilaratkaisujen suunnittelun tiiviissä yhteistyössä käyttäjäosapuolen kanssa. Rakennus on mahdollista toteuttaa yhteen tai kahteen kerrokseen ja se mahtuu hyvin pienellekin tontille. Keskipäiväkoti voidaan myös liittää jo olemassa oleviin rakennuksiin tai sijoittaa niiden läheisyyteen. 

Vuokraamisen edut

Päiväkotirakennuksen vuokraaminen on omistamista riskittömämpi ja kustannustehokkaampi ratkaisu, sillä vuokraaminen ei lisää kunnan velkaantumista ja tilat voidaan tarpeen tullen siirtää myöhemmin kokonaan uuteen paikkaan. Erityisesti silloin, kun on odotettavissa, että tilojen tarve ja käyttötarkoitus muuttuvat ajan myötä, rakennuksen vuokraaminen on taloudellisesti kannattava vaihtoehto. 

Kysy asiantuntijaltamme lisätietoa keskipäiväkoti-vakiomallista 

Tutustu keskipäiväkoti-kohteeseen: 

Koivukylän päiväkoti, Vantaa