Kruunu-päiväkoti

Päiväkodin lainaaminen on taloudellista ja turvallista

Suunnittelemme päiväkotirakennukset lasten ja henkilökunnan hyvinvointia silmällä pitäen. Avarat, viihtyisät ja turvalliset tilat tarjoavat nykypäivän vaatimuksia vastaavan toimintaympäristön. Kruunu-rakennuksen peruspohjaratkaisu on suunniteltu monipuoliset tarpeet täyttäväksi kokonaisuudeksi.

Kruunussa on tilat kolmelle päiväkotiryhmälle. Jokaiselle ryhmälle on oma sisäänkäynti, tilava kuraeteinen kuivauskaappeineen, wc-tilat, ryhmähuone sekä lepo-/leikkihuone. Lisäksi rakennuksessa on yksi pienryhmätila, toimistotila ja henkilökunnan yhteinen taukohuone. Yhteen ryhmään mahtuu 24 lasta. Vakiopohjaan voidaan tarvittaessa liittää esimerkiksi jumppasali tai osastoja useammalle ryhmälle. Ryhmätilojen väliseinistä voidaan tehdä siirrettäviä, jolloin tilat ovat aina optimaalisen kokoisia.

Päiväkodin lainaaminen on riskitön ja kustannustehokas ratkaisu, joka ei lisää kunnan velkaantumista. Se on myös omistamista huomattavasti taloudellisempi vaihtoehto erityisesti silloin, kun tilojen tarve ja käyttötarkoitus muuttuvat ajan myötä.

Kruunu-päiväkoti on mahdollista liittää jo olemassa oleviin rakennuksiin tai sijoittaa niiden läheisyyteen. Tarpeen mukaan tilat voidaan myöhemmin siirtää kokonaan uuteen paikkaan.

”Olemme suunnitelleet Kruunun kokemustemme pohjalta niin, että rakennuksessa on kaikki päivähoidon tarvitsemat tilat ja erinomainen toiminnallisuus. Hyvin suunniteltujen tyyppirakennusten ansiosta meidän on mahdollista reagoida kuntien vaihtuviin tilanteisiin nopeasti.”

– Jari Palonen, suunnittelujohtaja, Parmaco