Metsäkallion päiväkoti, Vaasa

Porvarinkatu 34, Vaasa

Päiväkoti

Neliöt

800 m2

Vaasan Metsäkallion kaupunginosassa lapsiperheiden määrä on kasvanut viime vuosina hurjaa vauhtia. Siksi vuonna 2008 rakennetun päiväkotirakennuksen viereen lainattiin toinen päiväkoti Parmacolta. Parmacon valmistamassa 800-neliöisessä päiväkodissa toimii neljä ryhmää.

Jokaisella ryhmällä on yksi iso huone pöytineen ja penkkeineen, yksi keskihuone pinottavine sänkyineen satuhetkiä varten ja yksi pikkuhuone rauhallisiin hetkiin ja leikkeihin. Yhteiskäytössä ovat liikuntasali sekä henkilökunnan toimisto-kahvihuone. Tavaroiden säilytykseen on varastot sisällä ja ulkona. Alkuperäisestä välitilasta muokattiin henkilökunnan toiveesta ruokailutila, jossa kaikki päiväkotilaiset aterioivat.

Tilavat eteiset ovat pienten pukiessa ja riisuessa käteviä. Ulko-oven yläpuolelle sijoitettu puhallin muuttaa eteisen kuivaushuoneeksi, kun välioven sulkee. Kurahaalarit kuivuvat naulakossa itsekseen. Metalliraputkin ovat fiksu ratkaisu: suurimmat hiekat rapisevat jaloista jo rapuissa pois, eivätkä metalliset askelmat ole koskaan liukkaat. Myös iso liikuntasali kiipeilyseinineen on ollut käyttäjien keskuudessa menestys.

Kyllä kiitos! Toivon yhteydenottoa koskien kohdevierailua.

X
Nimi(Pakollinen)

Kohdevierailulle?