Smarta och hållbart byggda lokaler

Vi är en ledande aktör i Norden inom uthyrningsbyggnader och har egen tillverkning. Vi sysselsätter över 200 medarbetare. Huvudmaterialet i våra byggnader är nordiskt trä.

Varje byggnad som vi uppför är anpassad till precis den användning kunden önskar. Det kan vara en förskola, skola eller ett vårdboende. När kunden inte längre behöver modulerna flyttar vi dem till en ny plats eller återanvänder delar av uppställningen på en ny plats.

Bara hälften så stort klimatavtryck som i ett platsbyggt hus

Att hyra en byggnad av oss är en insats för miljön. En hyrlokal från Parmaco har under sin livslängd upp till 50 procent mindre klimatavtryck än en platsbyggd byggnad.

Alla sektioner i en Parmaco-byggnad tillverkas inomhus skyddade mot väder och vind. Vilket undviker fuktskador under tillverkningen, fuktskador som skulle kunna medföra risker för både hälsa och byggnad.

Inte ett enda träd fälls i onödan.

Att arbeta för oss?

Se jobb eller fyll i en öppen ansökan

Öppen ansökan

Parmaco har cirka 200 anställda i olika roller, bland annat inom produktion, design, försäljning och administration.

Läs mer >

Blogg och nyheter

Nya skolbyggnader med målet att göra varje elev mer självgående

Efter flera år i nedgångna lokaler med renoveringsbehov får eleverna i gymnasiesärskolan Kungsmadskolan idag flytta in i nya behovsanpassade skolbyggnader medan särskolan rivs och byggs upp på nytt. Det är två gedigna och sammanlänkade byggnader på totalt 2 486 kvm som är fördelade på två våningar, där varje enskilt klassrum är anpassat efter elevernas specifika […]

Läs mer >

Pressmeddelande

Jukka Joutsenkoski utsedd till koncernchef för Parmaco Group

Styrelsen för Parmaco Group har utsett Jukka Joutsenkoski (M.Sc) till bolagets verkställande koncernchef.

Läs mer >

Pressmeddelande

Alla artiklar