Smarta och hållbart byggda lokaler

Vi är en ledande aktör i Norden inom uthyrningsbyggnader och har egen tillverkning. Vi sysselsätter över 200 medarbetare. Huvudmaterialet i våra byggnader är nordiskt trä.

Varje byggnad som vi uppför är anpassad till precis den användning kunden önskar. Det kan vara en förskola, skola eller ett vårdboende. När kunden inte längre behöver modulerna flyttar vi dem till en ny plats eller återanvänder delar av uppställningen på en ny plats.

Bara hälften så stort klimatavtryck som i ett platsbyggt hus

Att hyra en byggnad av oss är en insats för miljön. En hyrlokal från Parmaco har under sin livslängd upp till 50 procent mindre klimatavtryck än en platsbyggd byggnad.

Alla sektioner i en Parmaco-byggnad tillverkas inomhus skyddade mot väder och vind. Vilket undviker fuktskador under tillverkningen, fuktskador som skulle kunna medföra risker för både hälsa och byggnad.

Blogg och nyheter

Parmaco rekryterar två nyckelpersoner och stärker sin närvaro i Norra Sverige

Utmanaren Parmaco, en ledande aktör inom anpassningbara byggnader är inne i en stark utvecklingsfas. Som ett led i att fördjupa sin rikstäckande närvaro tillkännages två nya rekryteringar, Victor Ehrling tillträder som affärsutvecklingsansvarig medan Jonathan Eriksson blir regionchef i norr.  Victor kommer från rollen som affärsutvecklare på Serneke, och dessförinnan som analytiker på Genesta samt Vasakronan. […]

Läs mer >

Pressmeddelande

Parmaco bygger tillfällig skola – tecknar hyresavtal med Tyresö kommun

Det står nu klart att modulföretaget Parmaco kommer att bygga den cirka 5000 kvadratmeter stora Paviljongskola Tyresö. Ersättningsskolan är en del av kommunens långsiktiga plan på att riva och genomföra nybyggnationen av Njupkärrs skola. ”Jag är extra stolt över att vi lyckats leverera en skola som följer Tyresö kommuns kravspecifikation och respektive årskurs schemaplanering, säger […]

Läs mer >

Pressmeddelande

Alla artiklar

Att arbeta för oss?

Kalkyl- och inköpsansvarig | Parmaco | Stockholm

Hos Parmaco formar vi framtiden med dynamiska byggnader.
Vi står inför en spännande tillväxtresa och söker därför dig som vill vara en del av vårt dedikerade team av 20 engagerade medarbetare. För oss står människorna i centrum när vi utformar platser för lärande, arbete och boende.

Läs mer >

Parmaco söker en ekonomiassistent med kontorsansvar

Parmaco fortsätter sin tillväxtresa och söker en ekonomiassistent med kontorsansvar till vårt kontor i Stockholm.
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett öga för detaljer och gillar ordning och reda. Om du är en social och nyfiken person som trivs i en utvecklande miljö och har en stark förmåga att samarbeta över olika funktioner, då kan detta vara rollen för dig.

Läs mer >

Öppen ansökan

Parmaco har cirka 250 anställda i olika roller, bland annat inom produktion, design, försäljning och administration.

Läs mer >