Dynamiska och hållbara byggnader Vi bygger trygghet för samhällen i förändring

Våra dynamiska byggnader anpassar sig för framtiden

Vi är en ledande aktör i Norden inom dynamiska, modulära byggnader och erbjuder flexibla utrymmen för både tillfälligt och permanent bruk. Våra byggnader anpassas efter kundens behov och kan enkelt flyttas eller omformas för att användas på nya platser.

Genom att erbjuda modulära byggnader som tjänst, kan våra konstruktioner växa, minska eller flyttas och tjäna olika syften under sin livscykel. Vi garanterar permanent kvalitet med hållbara material, vilket inte bara säkerställer snabb leverans och hög kvalitet utan också minskar kostnader och koldioxidutsläpp avsevärt.

Med över 400 skolor, sjukhus och kontor i drift, bevisar vi att byggnader bör anpassas till våra behov och inte tvärtom, vilket radikalt kan minska byggsektorns koldioxidavtryck.

Hälften så stort klimatavtryck som i ett platsbyggt hus

Att hyra en byggnad av oss är en insats för miljön. En hyrlokal från Parmaco har under sin livslängd upp till 50 procent mindre klimatavtryck än en platsbyggd byggnad.

Alla sektioner i en Parmaco-byggnad tillverkas inomhus skyddade mot väder och vind. Vilket undviker fuktskador under tillverkningen, fuktskador som skulle kunna medföra risker för både hälsa och byggnad.

Blogg och nyheter

Forma framtiden i Norrbotten: Insikter och möjligheter från Demo North Summit 2024

Under veckan samlades ledare och innovatörer från hela världen vid Demo North Summit i Luleå, Boden, Gällivare och Kiruna, där Parmaco var en aktiv deltagare i diskussionerna om regionens hållbarhetstransformation. Evenemanget belyste de omfattande förändringar som den gröna omställningen för med sig och de unika möjligheter detta öppnar för företag som vårt. Norra Sverige: En […]

Läs mer >

Blogg

Parmaco erkänt bland Europas 30 ledande företag för cirkulära lösningar vid World Circular Economy Forum

Parmaco, en ledare inom hållbart byggande, har uppmärksammats vid World Circular Economy Forum (WCEF) i Bryssel den 15 april 2024. WCEF är ett globalt initiativ som främjar cirkulära ekonomiska lösningar och har erkänt Parmaco som ett av Europas 30 ledande företag inom området. Parmacos inkludering i denna prestigefyllda lista är ett bevis på företagets innovativa, […]

Läs mer >

Pressmeddelande

Alla artiklar