Alexander Nordlund blir ny vd för Parmaco i Sverige

Pressmeddelande

Parmaco Oy har utsett Alexander Nordlund till verkställande direktör i Parmaco Sverige. Alexander Nordlund har tidigare varit vd för Adapteo i Norge och har en gedigen bakgrund inom modulbyggnadsbranschen. Den nye vd:n börjar omedelbart och kommer att rapportera direkt till Parmacos koncernchef Sami Laine i Finland.

– Jag är väldigt glad för att Alexander blir en del av Parmacos ledningsgrupp. Med hans omfattande bakgrund inom modulbyggandsbranschen är han en branschexpert som kommer att tillföra vår verksamhet i Sverige ytterligare bredd och kvalitet, säger Sami Laine, koncernchef på Parmaco Group.

Alexander Nordlund har verkat länge inom modulbyggnadsbranschen. Närmast kommer han från Adapteo där han var vd för verksamheten i Norge, och han har varit många år på Temporent AB och Nordic Modular. Alexander har just påbörjat sin tjänst och han kommer att arbeta utifrån Parmacos svenska huvudkontor i Solna.

– Jag är hedrad över uppdraget och jag ser verkligen fram emot att lära känna det svenska teamet. Det finns stora behov på den svenska marknaden för byggnader inom utbildning och barnomsorg och där har Parmaco en viktig plats, säger Alexander Nordlund.

Alexander Nordlund, ny vd på Parmaco i Sverige

För mer information, kontakta:

Alexander Nordlund, vd Parmaco Sverige: E-post: [email]alexander.nordlund@parmaco.se[/email], 072-232 54 55

Sami Laine, CEO, Parmaco Group: [email]sami.laine@parmaco.fi[/email], +358 40 502 7083

 

Om Parmaco

Parmaco är en marknadsledande leverantör av högkvalitativa modulära utbildningsbyggnader i Norden. Parmaco grundades 1966 i Finland och har varit etablerade i Sverige sedan 2015. Parmaco designar, bygger och hyr ut färdiga modulära träbyggnader med permanent standard som används som skolor och förskolor. Byggnaderna är anpassningsbara efter skiftande elevantal över tid, och kan därför vara ett tryggt alternativ för kommuner med dålig ekonomi. Läs mer på www.parmaco.se