DEN GYLLENE REGELN

LEVERERA LOKALER SOM DU SJÄLV SKULLE VILJA BEFINNA DIG I.

DET ÄR EGENTLIGEN ENKELT: BEMÖTANDE, PLANERING, KONCEPT, MATERIAL, HÅLLBARHET, ESTETIK, KVALITÉT,  LEVERANS, UPPFÖLJNING. ALLT SKA HÅLLA HÖGSTA KVALITÉT. VARA GENOMTÄNKT, BEPRÖVAT, OPTIMERAT. OCH SÅ SKA PRIS OCH LEVERANS VARA KONKURRENSKRAFTIGT. FÖR ATT FÅ IHOP ALLA INGREDIENSERNA TILL EN SMARRIG KAKA KRÄVS ERFARENHET OCH PASSIONERAD PERSONAL. I 30 ÅR HAR VI BYGGT DYNAMISKA BYGGNADER MED ETT ORD SOM LEDSTJÄRNA: LÅNGSIKTIGHET. 

EN MODUL BLIR TILL

MODULER ÄR FINURLIGA BYGGSTENAR. DET ÄR DOM SOM MÖJLIGGÖR VÅRT DYNAMISKA KONCEPT. DET FINNS OLIKA TYPER AV MODULSYSTEM PÅ MARKNADEN, VÅRA ÄR SÅKLART BÄST. 

 

VIKTIGA BYGGNADER MÅSTE BYGGAS RIKTIGT

NÅGRA FÖRDELAR VI ÄR STOLTA ÖVER

  • VATTENBUREN GOLVÄRME A LÁ FJÄRRVÄRME. FÖR EN LITEN KNODD UTSPELAR SIG STORA DELAR AV DAGEN PÅ GOLVET. ATT KRYA LEKA OCH VILA PÅ ETT VARMT SKÖNT GOLV ÄR VIKTIGT. ADIÓS ELAKA ELEMENT! HEJ VACKRARE RUM MED MER YTA! ENERGIEFFEKTIVT ÄR DET OCKSÅ.
  • SADELTAK ÄR NÅGOT VI ÄR ENSAM OM ATT KUNNA ERBJUDA I MODULBRANSCHEN. DET FINNS EN ANLEDNING TILL ATT DET ÄR SVERIGES VANLIGASTE TAKFORM INOM TRADITONELL ARKITEKTUR. DET SER UT SOM EN RIKTIG BYGGNAD. EN VACKRARE STAD VILL DE FLESTA HA. 
  • NÄRHET TILL AVDELNINGARNA. VI ÄR ENSAMMA OM ATT I EN OCH SAMMA MODUL KUNNA SKAPA CENTRALKORRIDORER. DU KAN BÄTTRE UTNYTTJA BREDDEN OCH ÄR INTE FÖRVISAD TIKLL ENBART DET LÅNGSMALA ALTERNATIVET. RESULTATET BLIR MER KOMPAKT OCH FUNKTIONELLT FÖR SÅVÄL PERSONAL SOM BARN. PLUS ATT DET ÄR OPTIMALT OM DU HAR BEGRÄNSAD MED TOMTYTA. 
  • GRUNDEN I ALLA VÅRA FASTIGHETER BESTÅR AV NÄRPRODUCERAD FURU.