FÖRSKOLA

MÅNGA PERSPEKTIV BEHÖVER VÄGAS INNAN NÄR EN FÖRSKOLA BLIR TILL. DET YNGRE KLIENTELET HAR INTE RIKTIGT SATT SPRÅKET ÄNNU. VÄRLDEN LIGGER FÖR DERAS HÄNDER OCH FÖTTER OCH ALLT DE SER, KÄNNER OCH GÖR FORMAR DOM.  I EN ÅLDER NÄR OMGIVNINGEN TALAR EXTRA HÖGT FÅR VARENDA HÖRN, GOLVYTA OCH RUM EN EGEN RÖST OCH PERSONLIGHET. RUMMEN FÅR LIV.

”JAG KAN”

BARN BRYR SIG NOG INGET SÄRSKILT OM FÖRSKOLAN ÄR PERMANENT ELLER DYNAMISKT BYGGD.

MEN DOM BRYR SIG OM ÖPPNA LEVANDE RUM SOM SVARAR PÅ DERAS NYFIKENHET. RUMMEN BEHÖVER VARA SPÄNNANDE OCH TILLGÄNGLIGA. GENOM ATT UTFORSKA OLIKA MATERIAL OCH BYGGA SMÅ RUM I RUMMEN VÄXER SJÄLVFÖRTROENDET. DERAS ”JAG KAN” BLIR TILL.  SMÅ UTVECKLINGSZONER BLIR SOM DYNAMISKA RUM… I DEN DYNAMISKT BYGGDA FÖRSKOLAN. LEK OCH KREATIVITET, HAND I HAND. DÅ ÄR FÖRUTSÄTTNINGARNA GODA.

PENSIONERA SPÅKULAN

I EN VÄRLD SOM SNURRAR SNABBT, SKADAR DET INTE ATT HA KAPACITET ATT STÄLLA OM SINA LOKALER. VARA FLEXIBEL, MÖTA UPP MORGONDAGEN. INTE BORRA NER HÄLARNA  I MARKEN OCH SÄGA ”NEJ! TIOÅRS-PROGNOSEN SKULLE INTE BLI SÅ HÄR!” 

LÅNGTIDSPROGNOSER ÄR TOPPEN, VAD VORE VI UTAN DOM? MEN DEMOGRAFI, EKONOMI OCH KLIMAT ÄR ETT BÅNGSTYRIGT VÄSEN.

NÄR FRAMTIDENS FACIT SPELAR ETT SPRATT, ÄR DET HÄRLIGT ATT LÅTA FÖRÄNDRAS MED FÖRÄNDRINGEN. UTVECKLAS.

LÅT INTE GÅRDAGENS CEMENTERADE IDÉER DIKTERA DITT FYSISKA RUM. SPÅKULA OCH TAROTKORT I ALL ÄRA, MEN FÖR SÄKERHETS SKULL – FRAMTIDSSÄKRA MED DYNAMISKT BYGGANDE. DET ÄR EN FIN MELODI. 

DYNAMISKA LÖSNINGAR

ALLT BARNEN KOMMER I KONTAKT MED BYGGS RÄTT OCH RIKTIGT

FRÅN TOPP TILL TÅ ÄR INOMHUSETKLIMATET ANPASSAT FÖR ATT FÖRSKOLANS INVÅNARE SKA MÅ BRA. STORA FÖNSTER VÄLKOMNAR DAGSLJUS IN I DE RYMLIGA LOKALERNA. LUFTEN ÄR FRISK OCH GOLVVÄRMEN UNDER FÖTTERNA BEHAGLIG. ÖRONEN FÅR VILA TACK VARE GOD LJUDISOLERING OCH DÄMPNING. ALLT ÄR OMSORGSFULLT UTVALT FÖR ATT VARA TRYGGT OCH HÅLLBART.

SNABBT VÄXANDE RÖTTER

SKOLORNA BYGGS PÅ BARA NÅGRA MÅNADER. SNABBT, SMIDIGT, ENKELT.

TRYGGHET OCH FRIHET ÖVER TID OCH RUM

FÖRÄNDRAS FRAMTIDEN FÖRÄNDRAR VI LOKALERNA. ÖKA ELLER MINSKA YTAN, OMFORMA ELLER FLYTTA, DET INRE ELLER YTTRE. HYRA LÄNGRE ELLER PRECIS LAGOM, DU VÄLJER.

1:A KLASS I VARJE KLASS

DET FYSISKA RUMMET UPPFYLLER SAMMA KRAV SOM EN PERMANENT SKOLA.

DRÖM STORT – ÄVEN PÅ BEGRÄNSADE TOMTYTOR

PLATS VÄXER INTE PÅ TRÄD, MEN MED OSS GÖR VI DET BÄSTA AV JUST ER SITUATION. FÖR ATT OPTIMERA BYGGNADENS FOTAVTRYCK HAR PARMACO UTVECKLAT NÄSTA GENERATIONS MODULSYSTEM.

BLI BÄSTA KOMPIS MED LÄNGD, BREDD OCH HÖJD. DÅ BLIR VALMÖJLIGHETERNA FLER OCH GÖR ATT DU INTE FÖRVISAS TILL ENBART LÅNGSMALA BYGGNADER. BYGG KOMPAKT, SMART OCH SNABBT. DET ÄR VIKTIGT. 

 

 

HÅLLBARHET 

ATT HYRA DYNAMISKA BYGGNADER ÄR BLAND DET MEST HÅLLBARA DU KAN GÖRA.

PARMACOS LOKALER HAR UPP TILL 50% LÄGRE KLIMATAVTRYCK ÄN EN PLATSBYGGD FÖRSKOLA. COOLT VA? MED CIRKULÄRA INITIATIV GENOM HELA KEDJAN FORTSÄTTER VI ATT INNOVERA BYGGBRANSCHEN. VI BERÄTTAR GÄRNA MER OM FANTASTISKA FÖRDELAR NÄR DET GÄLLER ENERGIEFFEKTIVITET, MATERIALVAL OCH SÅ VIDARE. MASSA MILJÖCERTIFIERINGAR, ISO-STANDARDER OCH ANNAT MATNYTTIGT. MEN EGENTLIGEN KAN VI SUMMERA DET SÅ HÄR:

VÅRT HÅLLBARHETSARBETE HANDLAR OM ATT VARJE PERSON, I KROPP OCH KNOPP SKA FÅ MÅ BRA I, RUNT, OCH KRING VÅRA LOKALER.

PEDAGOGER OCH ELEVER, MEDARBETARNA PÅ BYGGET OCH I FABRIKERNA, KAJSA SOM RITAR MODULHUS PÅ KONTORET, ALLA BEHÖVER INKLUDERAS. FRÅN MYRAN PÅ SKOLGÅRDEN TILL FISKMÅSENS PERSPEKTIV ZOOMA IN OCH UT FÖR ATT SE HUR ALLT HÄNGER IHOP OCH BLIR CIRKULÄRT. 

EKONOMISKT HÅLLBART

ATT HYRA EN FÖRSKOLA HAR MÅNGA FÖRDELAR. DU VET REDAN FRÅN BÖRJAN EXAKT VAD KALASET KOMMER ATT KOSTA. RÄTT MÄNGD KVADRATMETER, PÅ RÄTT STÄLLE, TILL RÄTT BRUK. TRYGGA AVTAL MED BÄTTRE KONSTNADSKONTROLL. SNÄLLT MOT BÅDE PLÅNBOK OCH BLODTRYCK.

LÄS MER HÄR

SIFFROR

VILL DU VETA MER OM VÅRA DYNAMISKA BYGGNADER?

HAR DU FÖRSKOLOR PÅ HJÄRTAT OCH VILL VETA MER OM VÅRA ANPASSNINGSBARA BYGGNADER?  VI FINNS HÄR FÖR DIG, OAVSETT I VILKET SKEDE AV PLANERINGEN DU STÅR. 

VÅRA SPECIALISTER ÄR UTSPRIDDA ÖVER HELA SVERIGE OCH HAR KONTOR FRÅN SYD TILL NORR. LÄTTAST ÄR ATT KONTAKTA OSS VIA KNAPPEN NEDAN.

KONTAKT