Parmaco rekryterar två nyckelpersoner och stärker sin närvaro i Norra Sverige

Pressmeddelande

Utmanaren Parmaco, en ledande aktör inom anpassningbara byggnader är inne i en stark utvecklingsfas. Som ett led i att fördjupa sin rikstäckande närvaro tillkännages två nya rekryteringar, Victor Ehrling tillträder som affärsutvecklingsansvarig medan Jonathan Eriksson blir regionchef i norr. 

Victor kommer från rollen som affärsutvecklare på Serneke, och dessförinnan som analytiker på Genesta samt Vasakronan.

Foto: Viktor Ehrling – Affärsutvecklingsansvarig Parmaco

“Det känns väldigt kul att få vara med på Parmacos tillväxtresa. Bolaget har en underbar nybyggaranda och vilja att ta oss till nästa nivå. Målsättningen är att fyrdubbla omsättningen med våra cirkulära produkter och göra Parmaco till den ledande leverantören av dynamiska byggnader till våra kunder, samtidigt som vi genererar god avkastning till våra aktieägare” säger Victor Ehrling. 

Jonathan har en gedigen bakgrund inom försäljning och marknad, senast från Elite Hotels i rollen som försäljningschef. 

Foto: Jonathan Eriksson – Regionchef Norr Parmaco

“Under åren har jag sett ett Norrland i förändring. Den gröna omställningen och alla etableringar i norr ger stora ringar på vattnet. Att få vara med och utveckla affären med Parmaco känns fantastiskt! Kommunerna växer med allt vad det innebär. Bolagen vill rekrytera in flera tusen anställda och det kommer ställa krav på kommuner när det gäller utbildningslokaler och boende. Där kommer Parmaco kliva in på ett bra sätt och hjälpa till. Det är kul att blickarna riktas mot norr. Äntligen.” säger Jonathan Eriksson.  

“Vi är stolta att välkomna Victor och Jonathan till teamet. Parmaco vill vara en rikstäckande aktör och de nya rekryteringarna kommer att spela en avgörande roll i att accelerera Parmacos tillväxt och att stärka engagemanget för hållbar utveckling och innovation inom byggbranschen” säger Rikard Nyhrén, vd för Parmaco Sverige. 

Om Parmaco  

Parmaco är ett snabbt växande företag inom den modulära byggbranschen som tillhandahåller och hyr ut skräddarsydda och innovativa lösningar inom lärande, omsorg, jobb, boende, försvar. Med våra modifierbara, hållbara, och hälsosamma byggnadslösningar kommer vi att förändra hur människor ser på konstruktion och byggnader. 

Med verksamhet i flera länder och över 30 års erfarenhet, levererar Parmaco dynamiska byggnader av hög kvalitet för att möta era specifika kundkrav. Besök gärna www.parmaco.se 

För ytterligare information kontakta: 

Rikard Nyhrén – VD | +46 702 074 676 – rikard.nyhren@parmaco.se