Parmacoskolan nominerad till Dagens Samhälles Columbi Ägg 2017

Pressmeddelande

Columbi Ägg är Dagens Samhälles tävling som belönar effektiv reklam riktad till beslutsfattare inom den offentliga marknaden. Alla kampanjer som haft införanden i tidningen Dagens Samhälle under året deltar automatiskt i tävlingen. Av 150 kampanjer har 14 bidrag nominerats då de på ett imponerande sätt förvandlat den kommunikativa utmaningen till en kreativ möjlighet. Årets nominerade bidrag har hittat effektiva lösningar för att nå beslutsfattare som årligen beslutar om inköp av varor och tjänster.

Annonskampanjen har tagits fram av Parmacos reklambyrå Öppet Koncept och mediebyrån är Bosons Byrå. Arbetsgruppen på Öppet har bestått av: Art Director och formgivare Emelie Kasholm och Eleonora Bergendal, projektledaren Monica Häger samt copy av Josefin Torefält och Mats Utberg. Arbetet leddes av Parmacos marknadsdirektör Hanna Salo på Kaski Agency.Parmaco har blivit nominerad för sin serie med annonser i form av lektioner. Eftersom Parmaco bygger och hyr ut skollokaler somkan anpassas efter skiftande behov över tid är lektionsformatet ett tilltalande och pedagogiskt sätt att nå ut med sina budskap till målgruppen kommunala skolpolitiker, utbildningsnämnder och skolpersonal.

En jury väljer ut den slutliga vinnaren som presenteras den 23 mars på Operaterrassen i Stockholm. Nu håller vi tummarna!