Messukylän Skola, Tammerfors

Kyläojankatu 6 l 33700 Tampere

Skola

År för färdigställande

2019

Kvadrater

1900 m2

Historisk Skola i Tammerfors

Messukylän skola, den äldsta skolan i Tammerfors, stod inför en omfattande renovering. Den äldsta delen av skolan färdigställdes redan 1886, vilket gör den till en viktig del av stadens historia. Den historiska skolan har cirka 350 elever, från förskola till sjätte klass, och 35 anställda.

Förstärkning Under Renoveringen 

Renoveringen har nu färdigställts, och skolan har fått en värdefull uppgradering. Byggnaderna har förbättrats i grunden med respekt för det gamla och i enlighet med gällande studiekrav. Under renoveringsperioden kompletterades skolan med en dynamisk skolbyggnad från Parmaco, som tog endast tre månader att uppföra. Detta säkerställde att eleverna kunde fortsätta sin utbildning utan avbrott och stanna kvar på plats.

Integration i den Omgivande Miljön

Våra byggnader är utformade för att sömlöst integreras i den omgivande miljön, oavsett om det handlar om en historisk stadsmiljö eller landsbygd. Med Parmaco är design och funktionalitet alltid i fokus, vilket gör att vi kan erbjuda hållbara och anpassningsbara lösningar som möter både estetiska och praktiska krav.

Den dynamiska skolbyggnaden i Tammerfors är nu ett värdefullt komplement till verksamheten och bidrar till en harmonisk miljö för både elever och personal.

Ja tack! Kontakta mig gärna angående ett referensbesök!

X
Namn(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Referensbesök