Skola

LÄRANDE SKA VARA ROLIGT, DET GLÖMMER VI VUXNA BORT IBLAND

BARN (OCH VUXNA) LÄR SIG ALLRA BÄST I MILJÖER SOM FRÄMJAR NYFIKET OCH KREATIVITET. UPPTÄCKSLUSTEN BEHÖVER SITTA I VÄGGARNA SÅ ATT SÄGA. OCH I GOLVET. OCH I SADELTAKET, TJA – NI FÖRSTÅR. VI BYGGER SKOLOR MED PERSONLIGHET. RUMMEN FÅR LIV GENOM INSPIRERANDE LÖSNINGAR OCH INKLUDERANDE YTOR SOM VÅRA ARKITEKTER ÄR HEJARE PÅ ATT RITA.

ALLT BARNEN KOMMER I KONTAKT MED BYGGS RÄTT OCH RIKTIGT

FRÅN TOPP TILL TÅ ÄR INOMHUSETKLIMATET ANPASSAT FÖR ATT SKOLANS INVÅNARE SKA MÅ BRA. STORA FÖNSTER VÄLKOMNAR DAGSLJUS IN I DE RYMLIGA LOKALERNA. LUFTEN ÄR FRISK OCH GOLVVÄRMEN UNDER FÖTTERNA BEHAGLIG. ÖRONEN FÅR VILA TACK VARE GOD LJUDISOLERING OCH DÄMPNING. ALLT ÄR OMSORGSFULLT UTVALT FÖR ATT VARA TRYGGT OCH HÅLLBART.

SNABBT VÄXANDE RÖTTER

SKOLORNA BYGGS PÅ BARA NÅGRA MÅNADER. SNABBT, SMIDIGT, ENKELT.

TRYGGHET OCH FRIHET ÖVER TID OCH RUM

BYGGNADERNA ÄR ANPASSNINGSBARA OCH KAN ÖKA SÅVÄL SOM MINSKA I STORLEK EFTER DINA BEHOV SAMT FLYTTA ÖVER TID

1:A KLASS I VARJE KLASS

DET FYSISKA RUMMET UPPFYLLER SAMMA KRAV SOM EN PERMANENT SKOLA.

EKONOMISKT HÅLLBART

ATT HYRA EN SKOLA HAR MÅNGA FÖRDELAR. DU VET REDAN FRÅN BÖRJAN EXAKT VAD KALASET KOMMER ATT KOSTA. RÄTT MÄNGD KVADRATMETER, PÅ RÄTT STÄLLE, TILL RÄTT BRUK. TRYGGA AVTAL MED BÄTTRE KONSTNADSKONTROLL HELT ENKELT. HÄLSOSAMT FÖR BÅDE PLÅNBOK OCH BLODTRYCK.

HÅLLBARHET 

ATT HYRA DYNAMISKA BYGGNADER ÄR BLAND DET MEST HÅLLBARA DU KAN GÖRA.

PARMACOS LOKALER HAR UPP TILL 50% LÄGRE KLIMATAVTRYCK ÄN EN PLATSBYGGD SKOLA. COOLT VA? MED CIRKULÄRA INITIATIV GENOM HELA KEDJAN FORTSÄTTER VI ATT INNOVERA BYGGBRANSCHEN. VI BERÄTTAR GÄRNA MER OM FANTASTISKA FÖRDELAR NÄR DET GÄLLER ENERGIEFFEKTIVITET, MATERIALVAL OCH SÅ VIDARE. MASSA MILJÖCERTIFIERINGAR, ISO-STANDARDER OCH ANNAT MATNYTTIGT. MEN EGENTLIGEN KAN VI SUMMERA DET SÅ HÄR:

VÅRT HÅLLBARHETSARBETE HANDLAR OM ATT VARJE PERSON, I KROPP OCH KNOPP SKA FÅ MÅ BRA I, RUNT, OCH KRING VÅRA LOKALER.

PEDAGOGER OCH ELEVER, MEDARBETARNA PÅ BYGGET OCH I FABRIKERNA, KAJSA SOM RITAR MODULHUS PÅ KONTORET, ALLA BEHÖVER INKLUDERAS. FRÅN MYRAN PÅ SKOLGÅRDEN TILL FISKMÅSENS PERSPEKTIV ZOOMA IN OCH UT FÖR ATT SE HUR ALLT HÄNGER IHOP OCH BLIR CIRKULÄRT. 

VÄNDER KEPSEN BAKOCHFRAM

DET ÄR KANSKE LITE KAXIGT ATT SÄGA: MEN VI PÅ PARMACO VILL UTMANA BYGGBRANSCHEN OCH UPPMUNTRA SAMHÄLLET TILL ATT GÖRA SMARTA VAL. VA INTE KORT…SYNT NÄR DU BYGGER! SAMHÄLLET SER SÅ MYCKET LJUSARE UT MED DE LÅNGSIKTIGA GLASÖGONEN PÅ NÄSTIPPEN. BARN FÖRTJÄNAR EN TRYGG SKOLGÅNG DÄR VI ALDRIG TUMMAR PÅ KLASSRUMMETS KVALITÉT – OAVSETT HYRESPERIOD.  

VILL DU VETA MER OM VÅRA DYNAMISKA SKOLOR?

HAR DU SKOLOR PÅ HJÄRTAT OCH VILL VETA MER OM VÅRA DYNAMISKA BYGGNADER?  VI FINNS HÄR FÖR DIG, OAVSETT I VILKET SKEDE AV PLANERINGEN DU STÅR I. 

VÅRA SPECIALISTER ÄR UTSPRIDDA ÖVER HELA SVERIGE OCH HAR KONTOR FRÅN SYD TILL NORR. LÄTTAST ÄR ATT KONTAKTA OSS VIA KNAPPEN NEDAN.

KONTAKT