Tilatoimittajasta käyttäjien kuuntelijaksi

Blogi

Parmacon toiminnan juuret ovat 1960-luvulla ja liiketoiminta on vuosien varrella muuttunut merkittävästi. Parakkien toimittajasta on tullut laadukkaiden päiväkoti- ja koulurakennusten tarjoaja, jonka suunnittelemat tilat joustavat käyttäjien tarpeiden mukaan. Pitkä historia takaa vankan kokemuksen rakentamisesta ja asiakkaiden palvelemisesta.

Kehityksemme ei toki pysähdy tähän. Maailma ja oppimisen tavat ovat muuttuneet, ja muuttuvat edelleen. Haluamme ottaa käyttäjät entistä paremmin fokukseen. Ratkaisujen täytyy olla sekä kunnan että käyttäjien näkökulmasta fiksuja. Lainaamista kannattaa hyödyntää sellaisissa kasvukeskuksissa, joissa väestöliikkeiden ennustaminen on haastavaa ja toisaalta siellä, missä väen tiedetään tulevaisuudessa syntyvyyden laskun ja kaupungistumisen myötä vähenevän.

Uudelle vuosikymmenelle siirryttäessä emme tyydy olemaan pelkkä tilatoimittaja. Olemme jo osoittaneet lainaamisen taloudelliset edut kunnille. Seuraavaksi haluamme olla mukana tutkimuksissa ja keskusteluissa oppimisympäristöjen kehittämiseen ja opetussuunnitelmiin liittyen. Haluamme ymmärtää aidosti asiakkaidemme ja käyttäjiemme tarpeita, koska uskomme, että vain sitä kautta voimme jatkaa menestyksekästä työtämme.

Tällä hetkellä Suomen kouluneliöistä yli 1,5 % on meiltä lainattuja. Tavoitteenamme on kasvattaa määrää lähivuosina entisestään, myös Ruotsissa. Tähän tähtäämme yhteistyössä sekä tilojamme käyttävien lasten ja ammattilaisten että kuntien, asiantuntijoiden, poliitikkojen ja muiden sidosryhmiemme kanssa. Toivomme, että tartutte kanssamme toimeen – luodaan yhdessä entistäkin fiksumpia päiväkoti- ja kouluympäristöjä tuleville sukupolville.

Oppimisen iloa vuodelle 2020!

Ossi Alastalo, toimistusjohtaja