Töihin Parmacolle

Avoimet työpaikat

Avoin haku

Parmacolla työskentelee noin 250 henkilöä erilaisissa tehtävissä esimerkiksi tuotannossa, suunnittelussa, myynnissä ja hallinnossa. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella ja meillä on lisäksi toimipisteet Helsingissä, Hämeenlinnassa, Leppävirralla, Pyhäjoella ja Tukholmassa.

Lue lisää >

Vastuullisten rakennusten asiantuntija

Parmaco on dynaamisten rakennusten asiantuntija ja edelläkävijä. Vuokraamme kouluja,  päiväkoteja ja soterakennuksia, jotka ovat niin oppimisen, turvallisuuden, ympäristön kuin taloudenkin kannalta fiksumpi valinta. 

Tilat ovat vuokralla asiakkaan tarvitseman ajan ja rakennukset elävät myös muutostarpeiden mukana. Laadukas työn jälki ja asiakastyytyväisyys ovat meille ykkösasioita. Tavoitteenamme on olla asiakkaiden ensisijainen kumppani rakennusten vuokraamisessa sekä kestävän kehityksen saralla. Olemme arvostettu ja luotettava kumppani, jonka asiantuntemuksesta asiakkaat hyötyvät myös taloudellisesti.​

Parmacolla pääset osaksi kasvavaa ja ketterää liiketoimintaamme, jossa sinulla on mahdollisuus edetä urallasi. Tarjoamme lisäksi houkuttelevat työsuhde-edut. Ympärilläsi toimii avoin, mutkaton ja motivoitunut työyhteisö, eli meillä on yhdessä kivaa!​

Parmaco työnantajana

Parmacolla työskentelee noin 200 henkilöä erilaisissa tehtävissä esimerkiksi tuotannossa, suunnittelussa, myynnissä ja hallinnossa. Arvostamme reipasta asennetta ja rehtiä tekemisen meininkiä. Esimerkiksi tehtaillamme rakennusalan koulutus ja työkokemus ovat valttia, mutta meillä on auki myös sellaisia työtehtäviä, joissa oppimishalulla, asenteella ja kokemuksella teollisuuslaitoksessa työskentelystä päästään jo hyvään alkuun.

Tarjoamme

  • Mielenkiintoisia työtehtäviä vauhdilla kasvavalla alalla
  • Asianmukaiset ja turvalliset työskentelyolosuhteet
  • Mukavat työkaverit ja rennon ilmapiirin
  • Mahdollisuudet kehittymiseen