Unelmien koulu -kisan säännöt

JÄRJESTÄJÄ  

Parmaco Oy

 

OSALLISTUMISOIKEUS  

Kilpailuun voivat osallistua kaikki alakoulujen oppilaat 26.8.–31.10.2020.

 

KILPAILUAIKA  

Kilpailu on voimassa 26.8.–31.10.2020.

 

OSALLISTUMINEN  

Unelmien koulu -piirustuskilpailuun voi osallistua yksin, pareittain tai ryhmässä. Tekniikka on vapaa. Kilpailuun osallistutaan lataamalla digitaalisesti piirretty kuva tai työstä otettu digikuva osoitteessa parmaco.fi/unelmienkoulu sekä täyttämällä osallistumislomakkeen. Osallistumislomakkeella on oltava täysi-ikäisen huoltajan tai opettajan yhteystiedot.

 

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN  

Raati valitsee 10 kilpailutyötä ja niiden joukosta arvotaan voittajatyö. Raadin valitsemat 10 kilpailutyötä ansaitsevat diplomin ja voittajatyön tehneen henkilön tai ryhmän luokka saa 2000 € -arvoisen luokkaretkipalkinnon. Voittajan huoltajaan tai opettajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti puhelimitse. Palkinnon toimittamisesta sovitaan huoltajan tai opettajan kanssa.

 

JÄRJESTÄJÄN VASTUU  

Parmaco vastaa palkintoon liittyvästä mahdollisesta verosta. Kilpailuun osallistujat vapauttavat Parmacon sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Kilpailun järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Parmaco ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Parmacolle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

 

MUUT EHDOT  

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä Parmacon niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Parmacolla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja kilpailusta.

 

Parmaco pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan nettisivuilla www.parmaco.fi/ajankohtaista.

 

Osallistuminen antaa Parmacolle oikeuden käyttää kilpailusivulle ladattuja kuvia markkinointitarkoituksiin sekä jakaa kuvia sosiaalisen median kanavissaan. Tässä yhteydessä voidaan mainita työn tekijöiden koulu, etunimet ja luokka-aste.

 

Osallistuminen antaa Parmacolle oikeuden käyttää kilpailutöitä tai niissä näkyviä elementtejä rakennusten suunnittelussa.

 

Kilpailua jaetaan myös sosiaalisessa mediassa. Arvonta ei ole Facebookin, Twitterin, LinkedInin tai muiden medioiden sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity edellä mainittuihin tai muihin sosiaalisen median palveluihin. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin, Twitterin, LinkedInin tai muut sosiaalisen median kanavat kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.