Toimintatapamme

Fiksujen oppimistilojen suunnittelu lähtee aina käyttäjien ja asiakkaan tarpeista. Näin varmistamme, että lopputulos on sekä lainaajan että tilojen loppukäyttäjän kannalta toimiva.

Toteutamme rakennuskohteet erikseen sovittavassa laajuudessa, tyypillisesti avaimet käteen -periaatteella, jolloin rakennus piha-alueineen toimitetaan täysin valmiina.

Rakennuksemme täyttävät vaadittavat viranomaismääräykset. Asiantuntijamme auttavat myös rakennusluvan hakemisessa tai hoitavat hakuprosessin asiakkaamme puolesta. Energiataloudelliset rakennuksemme takaavat, että jokainen neliö on tehokkaasti käytössä, jolloin asiakkaamme ei maksa turhasta. Tilatarpeen lisääntyessä tai vähentyessä tilojen määrää voidaan joustavasti muuttaa.

Tilakokonaisuutemme voidaan liittää jo olemassa oleviin rakennuksiin ja siirtää tarpeen mukaan myöhemmin kokonaan uuteen paikkaan. Toimintamme laatua kuvaa muun muassa se, että aikataulut pitävät ja jokaiselle projektille on nimetty vastuuhenkilö. Toimimme kaikissa teoissamme vastuullisesti sekä hyvän liiketavan periaatteiden mukaisesti.

> Smarter Learning Spaces, lue lisää!
> Metsälä säästää miljoonia joustavalla rakentamisella, tutustu!