Lokaler utformade för omsorg, vård och hälsaByggnader som bryr sig

Där det finns ett behov av särskild service skapar vi smarta kompakta hyrlösningar med bra flöde, allt anpassat för verksamhetens unika behov. 

Omvandla vårdupplevelsen

Genom smart design och högteknologiska lösningar kan utrymmena enkelt omformas för att passa en mängd olika förutsättningar och krav. Från privata patientrum till multifunktionella behandlingsområden, våra byggnader anpassar sig efter just er verksamhets behov. 

Vi har erfarenhet av hyreslösningar inom allt från sjukvård och vårdcentraler till LSS, omsorgs och äldreboenden.

Lokaler som uppmuntrar till delaktighet

Vårt engagemang för omsorg sträcker sig bortom väggarna. Vi använder hållbara material och energieffektiva system för att skapa hälsosamma trivsamma miljöer. Med tillgänglighet och säkerhet i åtanke är varje detalj i våra lokaler genomtänkt för att ge en känsla av trygghet och mänsklig omsorg.

Snabbt växande rötter

Lokalerna byggs på bara några månader. Snabbt, smidigt, enkelt.

Trygghet och frihet – över tid och rum

Byggnaderna är anpassningsbara och kan öka såväl som minska i storlek efter dina behov samt flytta över tid och rum

Kvalitet från topp till tå

Det fysiska rummet uppfyller samma krav som ställs på en platsbyggd kontorlokal

Dröm stort – även på begränsade tomtytor

Plats växer inte på träd, men med Parmaco gör vi det bästa utifrån just er situation. För att optimera byggnadens fotavtryck har Parmaco utvecklat nästa generations modulsystem.

Då blir valmöjligheterna fler och gör att du inte förvisas till enbart långsmala byggnader. Kompakt, smart och alltid med fina flöden. 

Hållbarhet

Att hyra dynamiska byggnader är bland det mest hållbara du kan göra.

Parmacos lokaler har upp till 50% lägre klimatavtryck än en platsbyggd lokal. Med cirkulära initiativ genom hela kedjan fortsätter vi att innovera byggbranschen. Vi berättar gärna mer om fantastiska fördelar när det gäller energieffektivitet, material och så vidare. Egentligen kan vi summera det så här:

Vårt hållbarhetsarbete handlar om att varje person, i kropp och knopp ska få må bra i, runt och kring våra lokaler. 

Pedagoger och elever, medarbetare på bygget och i fabrikerna, Kajsa som ritar modulhus på kontoret, alla behöver inkluderas. Från myran på skolgården till fiskmåsen med sin överblick, zooma in och ut för att se hur allt hänger ihop och blir cirkulärt.

Ekonomiskt hållbart

Att hyra en dynamisk har många fördelar. Du vet redan från början exakt vad kalaset kommer att kosta. Rätt mängd kvadratmeter, på rätt ställe, till rätt bruk. Trygga avtal med bättre kostnadskontroll. Snällt mot både plånbok och blodtryck. 

 

Vill du veta mer om våra dynamiska byggnader?

Har du lokaler utformade för omsorg, vård och hälsa på hjärtat? Vi finns här för dig och berättar gärna mer om våra dynamiska byggnader, oavsett i vilket skede av planeringen du befinner dig i. 

Våra specialister är utspridda över hela Sverige och har kontor från söder till norr. Lättast är att kontakta oss via knappen nedan. 

Kontakt